Beeldwerksignsupport
vlag_banieren_beeldwerksignsupport
vlag_banieren_beeldwerksignsupport
Beeldwerksignsupport
Beeldwerksignsupport

Endless ® Vlaggen

Voor vlaggen is er een reeks standaard modellen. Deze groep kan opgedeeld worden in gevelstokvlaggen, rechte modellen en staande modellen.

De stof wordt geprint d.m.v. sublimatie of, bij grotere aantallen, gezeefdrukt. Hierdoor zijn de kleuren krachtig en is de afbeelding zichtbaar aan beide zijden (doordruk van ca. 95%).

De levensduur van vlaggen is afhankelijk van een aantal factoren.

Belangrijke factoren zijn:

 • Bevestiging: bij buitengebruik is de bevestiging in een officiële vlaggenmast de beste manier om een vlag te monteren.
 • Omgeving: aan de kust waar meer wind is zal een vlag minder lang meegaan dan in een bosrijke omgeving.
 • Weersomstandigheden: ons advies is om een vlag bij windkracht 6 of hoger binnen te halen, anders waait deze kapot.
 • Materiaal: een vlag van Stormflag 115gr./m2 heeft een langere levensduur dan Flag 110gr./m2.
 • Een vlag heeft een levensduur van gemiddeld 4 (Stormflag 3 tot 5 maanden) maanden mits rekening wordt gehouden met bovenstaande punten. Na deze periode gaan vlaggen over het algemeen slijtage vertonen.

  LET OP! In sommige gemeenten is een omgevingsvergunning nodig voor een vlaggenmast. Dit is verschillend per gemeente. De aanvraag hiervan kunnen wij voor u verzorgen. In sommige gemeenten betaalt u ook reclame- of precariobelasting voor een

  reclame die vanaf de openbare weg zichtbaar is. Vraag bij uw gemeente wat deze kosten zullen zijn. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

  Neem contact op