top of page
IMG_5241.jpeg

Textiel

Endless® Vlaggen

Voor vlaggen is er een reeks standaard modellen. Deze groep kan opgedeeld worden in gevelstokvlaggen, rechte modellen en staande modellen.

De stof wordt geprint d.m.v. sublimatie of, bij grotere aantallen, gezeefdrukt. Hierdoor zijn de kleuren krachtig en is de afbeelding zichtbaar aan beide zijden (doordruk van ca. 95%).

De levensduur van vlaggen is afhankelijk van een aantal factoren.

 

Belangrijke factoren zijn:

 

- Bevestiging: bij buitengebruik is de bevestiging in een officiële vlaggenmast de beste manier om een vlag te monteren.

- Omgeving: aan de kust waar meer wind is zal een vlag minder lang meegaan dan in een bosrijke omgeving.

- Weersomstandigheden: ons advies is om een vlag bij windkracht 6 of hoger binnen te halen, anders waait deze kapot.

- Materiaal: een vlag van Stormflag 115gr./m2 heeft een langere levensduur dan Flag 110gr./m2.

Een vlag heeft een levensduur van gemiddeld 4 (Stormflag 3 tot 5 maanden) maanden mits rekening wordt gehouden met bovenstaande punten. Na deze periode gaan vlaggen over het algemeen slijtage vertonen.

 

LET OP! In sommige gemeenten is een omgevingsvergunning nodig voor een vlaggenmast. Dit is verschillend per gemeente. De aanvraag hiervan kunnen wij voor u verzorgen. In sommige gemeenten betaalt u ook reclame- of precariobelasting voor een reclame die vanaf de openbare weg zichtbaar is. Vraag bij uw gemeente wat deze kosten zullen zijn. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

VanderKleijn - vlaggemasten 003.jpg

Endless® Banners

Klein of groot, enkelzijdig of dubbelzijdig, hangend of staand, met of zonder frame, binnen (en/)of buiten…met de Endless® Banner kan het allemaal!

Neem contact met ons op zodat we samen de geschikte uitvoering kunnen bepalen.

PICT0093.JPG

Endless® Kussens & Zitzakken

Met onze Endless® Kussens en Zitzakken creëert u in een handomdraai een unieke en herkenbare sfeer in elke ruimte. van vergaderruimte, bedrijfsaankleding tot hotelkamer, van restaurant, terras tot lounge. In combinatie met andere decoraties is dit het spreekwoordelijke puntje op de i van signing.

Combineer kussens en zitzakken met bijvoorbeeld parasols, gordijnen en tafelkleden en laat de stijl overeenkomen met de wandbekleding, frames of andere signing voor een krachtig geheel.

 

We bieden de keuze uit veel verschillende formaten en materialen voor zowel indoor als outdoor gebruik. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zitzak kopie.jpeg

Endless® Frames

Een uniek product met ongekende mogelijkheden! Enkelzijdig tegen wand, dubbelzijdig, hangend of vrijstaand; met ons Endless® Decoframe kan het allemaal. Verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en, afhankelijk van de toepassing, in verschillende diktes. Dankzij de unieke opspantechniek zijn de doeken eenvoudig door uzelf te verwisselen en heeft u in een handomdraai een nieuwe look.

Specificaties:

 

  • Geheel op maat gemaakt.

  • Aluminium profiel, verkrijgbaar in verschillende diktes en standaard kleuren.

  • Verschillende soorten doek (B1 & M1 certificaat) toepasbaar, afhankelijk van de situatie.

  • Geschikt voor wand, plafond en vrijstaand.

  • Vrijstaande en dubbelzijdige frames ook leverbaar met LED-spots voor extra uitlichting.

IMG_0723.jpg
IMG_9930[76].jpg

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Thanks for submitting!

bottom of page