tafelblad_Beeldwerksingsupport

tafelblad_Beeldwerksingsupport
tafelblad_Beeldwerksingsupport
tafelblad_Beeldwerksingsupport

3D Print

Endless® MDF 3D print

De “oude techniek” van het printen op HPL

Als u op zoek bent naar een paneeldeur met een print dan zijn er leveranciers die printen op HPL platen (Hard Plastic Laminaat). Na het printen wordt een coating aangebracht om de print te beschermen tegen krassen en verkleuren.

Uiteindelijk zal de geprinte HPL plaat verlijmd worden op MDF en de onbewerkte zijkanten met kantband of met hout worden afgewerkt.

Wat maakt Endless® MDF 3D print zo bijzonder?

In 1 productiegang brengen wij via sublimatie een geprinte harde toplaag aan op de onbewerkt MDF plaat (met afgeronde hoeken). Dit proces vindt plaats onder hoge temperatuur waardoor een keiharde krasvaste toplaag ontstaat.

De zijkanten van de MDF platen worden in dit proces meegenomen zodat de print doorloopt op de zijkant van de plaat. Het achteraf afwerken van de zijkanten met kantbant is hiermee overbodig geworden.

Beeldwerk geeft 5 tot 7 jaar garantie op verkleuren en krassen (bij normaal gebruik en reinigen met lichte reinigingsmiddelen) op dit product.

Wilt u een sample of een offerte aanvragen, bel ons voor een afspraak of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen dan contact met u op.

Neem contact op