top of page
_DSC9523_corr.jpg

Outdoor

Endless® Led teksten

Led verlichte doosletters zijn de afgelopen jaren de revolutie in de signbranche geweest. Hierdoor zijn de mogelijkheden inmiddels eindeloos en zijn Led letters uitgegroeid tot de meest ideale lichtbron voor gevelletters. Led wordt gekenmerkt door een krachtige volle kleur en een laag stroomverbruik. Door lage energie- en onderhoudskosten, gekoppeld aan een lange levensduur past LED perfect in de uitgangspunten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Schermafbeelding 2023-02-27 om 15.27.30.png

Alle voordelen van LED verlichte letters op een rijtje:

•  Lange levensduur.
•  Lage onderhoudskosten.
•  Zeer gering energieverbruik van de LED.
•  Directe weergave van kleuren.
•  Milieuvoordelen (LED bevat geen kwik, infrarood & uv straling).
•  Volledig waterdicht (IP68) gemonteerd.

Led doosletters zijn er in veel verschillende uitvoeringen en profielen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen tot de juiste uitvoering kunnen bepalen.

LET OP! Voor reclame op een pand is er meestal een omgevingsvergunning nodig. De aanvraag hiervan kunnen wij voor u verzorgen.

In sommige gemeenten betaalt u ook reclame- of precariobelasting voor een reclame die vanaf de openbare weg zichtbaar is. Vraag bij uw gemeente wat deze kosten zullen zijn.

Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Ledbox_NS_Hollandspoor.jpg

Endless® Lichtbakken

Net als doosletters zijn er ook wat lichtbakken betreft veel verschillende uitvoeringen mogelijk. Van aluminium tot kunststof, een acrylaat of doekbak, rechthoekig of juist gebogen; alles is mogelijk.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uitstraling, materiaal en verlichtingsbron passend bij het budget.

 

LET OP! Voor reclame op een pand is er meestal een omgevingsvergunning nodig. De aanvraag hiervan kunnen wij voor u verzorgen. In sommige gemeenten betaalt u ook reclame- of precariobelasting voor een reclame die vanaf de openbare weg zichtbaar is. Vraag bij uw gemeente wat deze kosten zullen zijn. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Endless® Onverlichte teksten

Een andere optie voor gevelreclame zijn onze Endless® Onverlichte teksten. Deze kunnen worden aangelicht door spots of simpelweg, zoals vaak in het interieur het geval is, geheel onverlicht worden uitgevoerd.

De keuze wat betreft materiaal en vorm is eindeloos. Met CNC aangestuurde frees- en/of lasermachines kunnen wij uit verschillende materialen letters, cijfers en logo’s frezen of snijden. De letters of cijfers worden individueel op de ondergrond gemonteerd met kleine blinde penverbindingen of op afstand voor meer diepte- en schaduw effect.

Materialen waaruit gefreesd kan worden:

 • Messing

 • Koper

 • Brons

 • Aluminium

 • Staal (ook RVS en Cortenstaal)

 • Acrylaat

 • Plexiglas

 • Forex

 • Hout

 • Dibond

 • Karton

 • Trespa

Lichtreclame 2.jpeg
IMG_6539.jpg

Endless® Wallstickers

Een nieuwe en waardevolle aanvulling van ons assortiment is de Endless® Wallsticker.

Met deze hoogwaardige muurfolie tover je de gevel, muur of wand snel en doeltreffend om tot reclamedrager.

 

De wallstickers worden d.m.v. warmte aangebracht en zijn uitermate geschikt voor ruwe ondergronden als bakstenen of ruig stucwerk. Het is de perfecte oplossing voor zowel korte als lange termijn, doordat de folie kan worden voorzien van UV laminaat. De folie is eventueel ook weer gemakkelijk en snel door onze monteurs te verwijderen. Er blijven geen lijmresten achter en de wand blijft onbeschadigd.

Endless® Specials

Ook voor gevelreclames geldt dat de mogelijkheden oneindig zijn. Wij worden graag uitgedaagd om mee te denken in het realiseren van custom made projecten. Van lichtbak in speciale vorm of met sierlijke freesteksten tot doosletters in alle soorten en maten. Door onze uitgebreide ervaring en brede materiaalkennis komen wij altijd tot de beste oplossing.

_DSC9597_corr.jpg

Zuilen

Een reclamezuil, ook wel een pyloon of baken genoemd, is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dé manier om uw naam, logo of boodschap te communiceren naar uw doelgroep, zonder afbreuk te doen aan de architectonische waarde van het gebouw.

Wij leveren reclamezuilen van uitzonderlijke kwaliteit in alle soorten en maten. Wij hanteren een korte levertijd voor onze standaard reclamezuilen en daarnaast maken we designzuilen en pylonen.

Naast het ontwerp van de zuil heeft u ook de keuze of de zuil aangelicht moet worden of juist van binnenuit moet worden verlicht. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie en budget.

LET OP! Voor reclamezuilen is er meestal een omgevingsvergunning nodig. De aanvraag hiervan kunnen wij voor u verzorgen. In sommige gemeenten betaalt u ook reclame- of precariobelasting voor een reclame die vanaf de openbare weg zichtbaar is. Vraag bij uw gemeente wat deze kosten zullen zijn. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

_DSC0133 (1).JPG

Endless® Bannerframe

Sinds jaar en dag één van de meest gevraagde items; onze Endless® Banners. De voordeligste en snelste manier om op groot formaat de aandacht te trekken. Onze banners zijn er in meerdere varianten en kunnen, afhankelijk van de toepassing, op verschillende manieren worden afgewerkt. Het aluminium frame is snel en eenvoudig in elkaar te zetten en geeft een robuuste, tijdloze look. Behalve enkelzijdig aan de wand, is het frame ook dubbelzijdig bedrukt en vrijstaand leverbaar

 Specificaties:

 • Geheel op maat gemaakt

 • Aluminium frame voor aan de wand/gevel of vrijstaand.

 • Verschillende soorten bannerdoek (B1 certificaat) verkrijgbaar, afhankelijk van de situatie.

 • Enkel- of dubbelzijdig geprint

 • Verschillende mogelijkheden wat betreft afwerking mogelijk.

Steigerdoek_KrommeRijn.jpg

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Thanks for submitting!

bottom of page