Instore_wandbekleding_Beeldwerksignsupport

Instore_wandbekleding_Beeldwerksignsupport
Instore_wandbekleding_Beeldwerksignsupport
peesframe_printdoeken_beeldwerksignsupport
SPANFRAME

Peesframes

Endless® aluminium textiel peesframes 

De oplossing voor snel en efficiënt wisselen van uw geprinte textieldoek vindt u in ons assortiment aluminium textielframes.

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kennen tal van doordachte toepassingen en accessoires die het assortiment completeren. De volgende profielen zijn leverbaar:

Basic: Profiel bedoeld voor wandmontage met enkelzijdig gebruik                textieldoek.

Big: Profiel bedoeld voor de grotere maten textieldoek, montage aan de wand mogelijk en met toepassing van voetsteunen ook als staand frame te gebruiken.

Double: Profiel voor gebruik van textieldoek aan voor- en achterzijde, zowel als staand frame als vrijhangend frame te gebruiken. Zeer geschikt als roomdivider of als geluiddempend frame.

Led Frame: Profiel dat bestemd is om enkelzijdig textieldoek verlicht met LED lichtplaten te presenteren. Ook dit frame kan zowel aan de muur hangend of staand toegepast worden.

Double Led frame: Dit profiel is geschikt om tweezijdig textieldoek te verlichten. Het staande model is tevens zeer geschikt voor POS gebruik of als beurspresentatie! Ook is dit frame hangend te plaatsen.

Led frame Big: Enkel- of dubbelzijdig frame bestemd voor het verlichten van textieldoek in grote maten. Profiel is geschikt voor zowel staande als hangende toepassingen.

Neem contact op