top of page
Heroshots.nl fotografie _Heineken Experience Amsterdam _480.jpg

Bewegwijzering

Aluminium

Bezoekers worden in gebouwen of publieke ruimten geconfronteerd met vele visuele indrukken. Bewegwijzering moet houvast bieden aan de bezoeker, zodat deze zich meteen welkom voelt.

Beeldwerk biedt een grote variatie aan modulaire bewegwijzeringsystemen om bezoekers en personeel op consistente wijze te begeleiden, vanaf de entree tot aan de plaats van bestemming.

Afhankelijk van uw wensen biedt Beeldwerk een passend systeem. Een populair materiaal voor bewegwijzering is aluminium. Aluminium is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten, zodat er bijna altijd een geschikt type voor u bij zit.

Of u nu behoefte heeft aan een vast informatiepaneel of u wilt juist zelf snel de informatie kunnen aanpassen zonder tussenkomst van Beeldwerk; alles is mogelijk.

Samen met u stemmen wij graag de mogelijkheden af om te komen tot de voor u meest geschikte bewegwijzering.

SCZ bewegwijzering.jpg

Glas

Stijlvol en functioneel. Dat is een bewegwijzeringssysteem van gehard glas met RVS montagesteunen. Het glas is standaard 4 mm dik en altijd veiligheidsglas, zodat het bij eventuele breuk uiteen valt in zeer kleine stukken. Afwijkende maten en diktes zijn uiteraard ook mogelijk.

Bij dit systeem worden de teksten vaak aan de achterzijde van de glasplaat aangebracht zodat deze onbeschadigd blijven. Als de informatie regelmatig verwisseld dient te worden, dan adviseren wij om met inserts te werken. Tussen twee glasplaatjes wordt een heldere print geklemd die u zelf met gangbare (laser)printers kunt maken.

Kortom; een flexibel en stijlvol systeem met ongekende mogelijkheden.

eindresultaat 016.jpg

Kunststof

Ook kunststof is er in allerlei varianten. Kunststof in de vorm van Plexiglas of Acrylaat is een uitvoering die vaak wordt toegepast als permanente uitvoering. Beide hebben een elegante uitstraling en kunnen op allerlei verschillende manieren worden voorzien van signing én worden gemonteerd.

 

Ook voor tijdelijke bewegwijzering tijdens een evenement of renovatie wordt vaak gekozen voor kunststof, maar dan in de vorm van forex. Dit is een voordelige oplossing met een korte levertijd, die toch de professionele uitstraling heeft die u zoekt.

foto 2.JPG

Specials

Ook bewegwijzering verzorgen wij van ontwerp tot aan montage. Behalve de standaard materialen en afwerking, zijn er nog talloze mogelijkheden zoals graveren, 3D letters, verlichte bewegwijzering, narrowcasting en nog veel meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

IMG_4293.jpg

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Thanks for submitting!

bottom of page