top of page
3.jpg

Akoestiek

Soundless® Frames

Slechte akoestiek en galm is een vervelend en vaak voorkomend probleem in veel werk-, woon- en vergaderruimtes. Doorgaans wordt gedacht dat het verbeteren van de akoestiek een ingrijpende en kostbare ingreep is. Het tegendeel is echter waar! Ons Soundless® Frame is dé betaalbare en adequate oplossing die een einde maakt aan geluidshinder.

 

Onze frames zijn voorzien van geluidsabsorberend materiaal in verschillende soorten en maten en worden afgewerkt met een fullcolor geprint doek dat eenvoudig door uzelf te verwisselen is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een doek geprint in de kleur van de wand, maar ook voor een prachtige visual. Hiermee resulteert het Soundless® Frame behalve in meer rust en comfort, een hogere productiviteit en minder stress ook nog eens in een sfeer verhogende eyecatcher!

 

Specificaties:

 

  • Geheel op maat gemaakt

  • Aluminium profiel, verkrijgbaar in verschillende diktes en standaard kleuren.

  • Verschillende soorten doek (B1 & M1 certificaat) toepasbaar, afhankelijk van de situatie.

  • Geschikt voor wand, plafond en vrijstaand.

Soundless® Prodock.jpg
Soundless® HP Valves.JPG
284.JPG

Soundless® Systems

Behalve ons Soundless® Frame zijn er nog meer manieren om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Zo kunnen wij direct printen op verschillende soorten wandpanelen, akoestische folies, akoestische textielsoorten, baffles of schermen. Door onze uitgebreide ervaring en brede materiaalkennis komen wij altijd tot de beste oplossing.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Thanks for submitting!

bottom of page